Vegetarische recepten

Vegetarische recepten.

Voor lunchgerechten en hoofdgerechten, eenvoudige en ook uitgebreide vegetarische recepten, lekker, smaakvol en voedzaam voor lunch en diner.

Vegetarische recepten.

Of je nu vegetarisch, vlees verminderaar of een flexitariër bent! Alles valt of staat bij een lekker en smaakvol vegetarisch recept. Ik deel hier de lekkerste vegetarische recepten. Hiervoor pluis ik kookboeken uit en struin het internet af. De meeste recepten pas ik aan en met regelmaat schrijf ik zelf recepten. Sommige recepten tover ik zelfs om tot een koolhydraat arme versie of zelfs paleo.

Een vegetarische lifestyle draagt bij aan aan een goed en gezond milieu.

Waarom? Je kan de productie van vlees zien als een groot verbruiker van graan, soja en water. Dit alles heeft te maken met de hoeveelheid die nodig is om de dieren te laten groeien en melk te laten produceren. Met een vegetarische lifestyle eet je dus geen vlees, maar eet je dus meer plantaardig voedsel. Daardoor zorgt dit dus voor een schoner milieu. Omdat er op deze manier minder landbouwgronden en kunstmest nodig zijn.

Bron: Wikipedia

Werk je ook mee aan een beter milieu?

In mijn vegetarische recepten vind je de inspiratie om lekkere gerechten zonder vlees te bereiden. Probeer het eens! Zelfs de grootste vleeseters in mijn kennissenkring merken niet eens dat ze geen vlees eten.

Om naar het blog en het het recept van het betreffende vegetarische gerecht te gaan klik je eenvoudig op het plaatje van een gerecht hieronder.

Vegetarisch hoofdgerecht
Vegetarische soep
Vegetarisch Lunchgerecht
Vegetarisch hoofdgerecht

Vegetarisch hoofdgerecht
Vegetarisch hoofdgerecht
Vegetarisch lunchgerecht
vegetarisch lunchgerecht


Vegetarisch hoofdgerecht
Vegetarisch lunch gerecht
Vegetarisch Hoofdgerecht
Vegetarisch hoofdgerecht


%d bloggers liken dit: