Thuisgekookt

Vanaf heden is het ook mogelijk om maaltijden of ander lekkers bij mij op te halen. Ik bied met regelmaat maaltijden aan, ook op verzoek is het mogelijk om voor je te laten koken door Mamalou. Ik sta ingeschreven als kok bij Thuisgekookt.nl en via deze manier kan ik jullie mee laten genieten van mijn maaltijden. Je kan je als afhaler aanmelden via het platform maar je mag mij ook via mail benaderen.

Je kan mijn recente en verzoekmaaltijden hier bekijken.

Ik kook mijn maaltijden suikervrij op sommig gebak na, maar dan staat het er uitvoerig bij geschreven, zonder pakjes en zakjes en met zoveel mogelijk pure producten. Het belangrijkste ingrediënt is liefde, zonder dat zit er geen ziel en smaak in mijn gerechten.

Ik hoop dat ik jullie snel mag ontvangen in mijn domein, de keuken!

Liefs van Mamalou ♥

* U kunt mij ook mailen voor speciale vragen, via onderstaand contactformulier

Ik biedt tevens de mogelijkheid aan om via Tikkie betaalverzoek vooraf of ter plekke af te rekenen, hiervoor dient u echter wel te beschikken over whatsapp, sms en een bankierenapp op uw smartphone, hiermee kunt u gewoon betalen via een linkje naar uw veilige bankomgeveing met ideal.

Contant mag uiteraard ook!

Een paar enthousiaste reacties:

Vegetarische Harirasoep: Monique: Mamaloukookt, het was heerlijk!!! We hebben gesmuld!!! Super bedankt voor dit heerlijke maal😋👍👍

Brownies: Sandra: Brownies zijn lekker hoor! Bedankt.

Vegetarische Harirasoep: Froukje: ik wil even laten weten dat de soep echt superlekker is!

Lees hier leuke verhalen van mensen die jou en mij voor gingen…

%d bloggers liken dit: