Koekjes en gebak recepten

Koekjes en gebak recepten.

Steel de harten van je visite met deze koekjes en gebak recepten, lekker bij de koffie of gewoon stiekem op te peuzelen.

Koekjes en gebak recepten.

Wie op zoek is naar een leuke en lekkere koekjes of gebak met een af en toe te hoog guilty pleasure gehalte zit hier op de goede plek. Mijn specialiteit ligt wel niet bij bakken, maar ik vind het best leuk om af en toe iets zoets voor bij de koffie uit mijn ovens te toveren. Vooral als er visite verwacht wordt voor verjaardagen wil ik me nog wel eens uitsloven. Binnenkort zal ik me eens wagen aan het op schrift zetten van de taarten die ik wel eens maak. Mijn tot nu toe beste taart is de red velvet van Menno uit dit boek: Bakken met Menno. Deze taart ga ik heel snel voor jullie maken. Een andere favoriet gebaseerd uit zijn boek zijn deze:Havermout aardbeien koekjes.

Glutenvrij en Suikervrije recepten.

Voor de glutenvrije en suikervrije lekkerbekjes staan hier ook een aantal recepten genoteerd. Maar ikzelf ben te gek op de meest foute koekjes en gebak. Vandaar dat deze de overhand zullen hebben.

Glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij

Glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij

Glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij

All you need is love,

but a little choclate

now and than

doesn’t hurt

Charlie M. Shulz

Over Mamalou

Na alle tevreden mondjes die ik de afgelopen jaren heb gevoerd en alle enthousiaste reacties hierop en (ook de stiltes af en toe aan tafel) wil ik mijn passie voor koken en bakken delen met mensen zoals jij!

Meer over Mamalou

Neem contact op

  • louisa@mamaloukookt.com
  • +31 683015990

%d bloggers liken dit: