Mamalou

Na alle tevreden mondjes die ik de afgelopen jaren heb gevoerd en alle enthousiaste reacties hierop en ( ook de stilte af en toe aan tafel ) wil ik mijn passie voor koken en bakken delen met mensen zoals jij! Een kookliefhebber, een lekkerbek en creatieveling in de keuken.

Dit alles en dat geldt voor alles wat Mamalou doet met een enorme dosis Liefde…Ik volg recepten van bekende koks, kookboeken, tijdschriften, internet maar ook knutsel ik zo af en toe mijn eigen receptjes in elkaar…

Ik hoop dat ik op mijn beurt jullie kan inspireren de lekkerste gerechten uit je handen te laten komen uiteraard met liefde…… het geheime ingrediënt.

Heb je iets gemaakt van deze recepten dan word ik heel blij van een reactie

 Liefs van Mamalou.

Gepubliceerd door mamaloukookt

Kookboekenwurm, receptverslinder en kookgek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: